Министерство за образование и наука

  / Конкурси / Соопштение за автори на учебници

Соопштение за автори на учебници

 

Министерството за образование и наука – Педагошка служба ги известува авторите дека ќе се изврши отварање на дел од шифрите по Конкурсот за издавање на  учебници  во деветгодишно основно образование  за предметите:

1. Турски јазик за VII одделение во деветгодишно основно образование.

2. Албански јазик (изборен предмет) за VII одделение во деветгодишно основно образование и Албански јазик (јазик на заедницата) за V оддeление во деветгодишно основно образование.

 

Отварањето на шифрите за горе наведените наставни предмети  ќе се изврши во просториите на Министерството за образование и наука - Педагошка служба  ул.„Св.Кирил и Методиј„ бр.54 - 13 кат на 26.04.2024 година (ПЕТОК) со почеток во 10.00 часот.

 

[ четврток, 25 април 2024 ] [ 0 ]

 

Конкурси

Back to top
Close Offcanvas Sidebar