Вести и настани

 

Царовска на панел дискусија за перспективите на Западен Балкан: Основа за демократско и прогресивно општество е квалитетно образование 07.12.2021
 
Царовска: Потпишувањето на договорот за „Хоризонт Европа 2021-2027“ е директна поддршка на науката за развој 07.12.2021
 
Царовска на отворањето на Едукативниот центар на Црвениот крст: Со преквалификацијата и доквалификација до зголемени можности за вработување 07.12.2021
 
Оглас за ангажирање на консултантска фирма за вршење на ревизија на проектна документација за потребите на проектна единица при МОН 06.12.2021
 
Царовска: Создаваме сеопфатно, квалитетно и инклузивно образование за сите, обезбедувајќи професионален и кариерен развој на наставниците, преку проект од ИПА2 06.12.2021
 
Доделени 20 стипендии „Борис Трајковски“ за студии на пан-европска извршна програма од втор циклус на Сити Колеџот во Солун во соработка со универзитетите Јорк и Стразбур 06.12.2021
 
Царовска на конференција во Стразбур: изучувањето на историјата е темел на демократската култура и поттикнува почитување на различностите 04.12.2021
 
Томшиќ од МОН: Четири факултети и уште 10 основни и средни училишта ќе добијат целосна пристапност за лица со попреченост, системски работиме на целосно инклузивно образование 03.12.2021
 
Имав среќа образовната асистенција да се воведе на почетокот на образованието на моето дете и веднаш да ги почувствуваме придобивките и од финансиски и од психолошки аспект 03.12.2021
 
Томшиќ од МОН: Секое дете ни е важно , со системски пристап обезбедуваме квалитетно и инклузивно образование 03.12.2021
 
 
1 / 99 1 2 3 ..