Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија

  / Конкурси / Стипендии за студии и истражувања во Република Австрија за студиската 2021/2022 година

Стипендии за студии и истражувања во Република Австрија за студиската 2021/2022 година

 

 

Министерството за образование и наука известува дека Сојузното министерство за образование, наука и истражување на Република Австрија доделува стипендии за студенти, дипломирани лица и истражувачи за студиската година 2021/2022 година.

Подетални информации во врска со условите, критериумите, потребните документи, начинот на аплицирање и роковите, можат да се најдат на следната интернет страница: https://grants.at/en/

[ вторник, 05 јануари 2021 ] [ 0 ]

 

Конкурси

Back to top
Close Offcanvas Sidebar