Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Konkursi / Bursa për studime dhe hulumtime në Republikën e Austrisë për vitin studimor 2021/2022

Bursa për studime dhe hulumtime në Republikën e Austrisë për vitin studimor 2021/2022

 

 

Ministria e Arsimit dhe Shkencës  njofton se Ministria Federale për Arsim, Shkencë dhe Hulumtim e  Republikës së Austrisë ndan bursa për studentë, persona të diplomuar dhe hulumtues për vitin studimor 2021/2022. Informatat më të hollësishme në lidhe me kushtet, kriteret, dokumentacionin  e  nevojshëm, mënyrën e aplikimit dhe afatet, gjenden në ueb faqen në vazhdim :https://grants.at/en/

[ Tuesday, January 5, 2021 ] [ 1 ]

 
Back to top
Close Offcanvas Sidebar