Министерство за образование и наука

  / Конкурси / Повторени конкурси за доделување на стипендии за ученици - деца без родители, талентирани ученици и талентирани ученици - спортисти

Повторени конкурси за доделување на стипендии за ученици - деца без родители, талентирани ученици и талентирани ученици - спортисти

 

Повторен конкурс за доделување 25 (дваесет и пет) стипендии за ученици – деца без родители од јавните и приватните средни училишта во Република Северна Македонија за учебната 2020/2021 година

 

Повторен конкурс за доделување 10 (десет) стипендии за талентирани ученици од јавните и приватните средни училишта во Република Северна Македонија за учебната 2020/2021 година

 

Повторен конкурс за доделување 20 (дваесет) стипендии за талентирани ученици - спортисти од јавните и приватните средни училишта во Република Северна Македонија за учебната 2020/2021 година

 

 

[ среда, 30 декември 2020 ] [ 0 ]

 

Конкурси

Back to top
Close Offcanvas Sidebar