Министерство за образование и наука

  / Конкурси / Повик за млади за учество на Европскиот младински форум во Нојмаркт, Австрија

Повик за млади за учество на Европскиот младински форум во Нојмаркт, Австрија

 

Министерството за образование и наука информира дека покраинската влада на Штаерска, во соработка со Европскиот младински форум Нојмаркт (European Youth Forum Neumarkt), за прв пат организираат средба на млади од регионот на Западен Балкан, Војводина, Италија, Франција, Хрватска, Словенија, Унгарија и Украина.

Настанот ќе се одржи од 10.06-14.06.2024 во Нојмаркт, Штаерска. Повеќе информации на следниот линк.

[ вторник, 26 март 2024 ] [ 0 ]

 

Конкурси

Back to top
Close Offcanvas Sidebar