Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Информација за автори на учебници

Информација за автори на учебници

 

 

Министерството за образование и наука и Педагошката служба информираат дека отворањето на дел од шифрите по конкурсот за издавање на учебник по предметот математика за трето одделение, поради технички причини нема да се одржи на првично закажаниот термин – денес (26.5.2023) во 11:00 часот. За новиот термин, авторите на учебници навремено ќе бидат известени.

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar