Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Informatë për autorët e teksteve shkollore

Informatë për autorët e teksteve shkollore

 

Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Shërbimi Pedagogjik njoftojn se hapja e një pjese të shifrave në bazë të konkursit për publikimin e tekstit shkollor në lëndën e matematikës për klasën e tretë, për arsye teknike nuk do të bëhet në afatin e paraparë fillimisht. - sot (26.5.2023) në orën 11:00. Për afatin e ri autorët e teksteve shkollore do të njoftohen me kohë.

 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar