Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Можности за студиски престој на Меѓународниот универзитет за туризам „Свилен пат“ во Узбекистан

Можности за студиски престој на Меѓународниот универзитет за туризам „Свилен пат“ во Узбекистан

 

 

Министерството за образование и наука информира дека Министерството за туризам и културно наследство на Република Узбекистан доделува грантови за студиски престој на студенти од Република Северна Македонија на Меѓународниот универзитет за туризам „Свилен пат“ во Самарканд.

За повеќе информации, заинтересираните кандидати потребно е да се обратат на електронската адреса admission@univ-silkroad.uz или на телефонскиот број +99866 240 67 78.

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar