Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Mundësi për qëndrim studimor në Universitetin Ndërkombëtar të Turizmit „ Rruga e Mëndafshit “ Uzbekistan

Mundësi për qëndrim studimor në Universitetin Ndërkombëtar të Turizmit „ Rruga e Mëndafshit “ Uzbekistan

 

 

Ministria e Arsimit dhe Shkencës informon se Ministria e Turizmit dhe Trashëgimisë Kulturore e Republikës së Uzbekistanit ndan grante për qëndrime studimore për studentët nga Republika e Maqedonisë së Veriut në Universitetin Ndërkombëtar të Turizmit “Rruga e Mëndafshit” në Samarkand . 

 

 

Për informata më të hollësishme , kandidatët e interesuar mund të drejtohen  përmes e-mail adresës  admission@univ-silkroad.uz   ose në numrin e telefonit +99866 240 67 78.

 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar