Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Летна школа на Универзитетот Виена

Летна школа на Универзитетот Виена

 

Амбасадата на  Република Австрија во Скопје известува за можноста за учество на Летната школа на Универзитетот Виена, за студенти од целиот свет што ќе се одржи во Австрија, покрај езерото Волфганг, од 15 јули до 12 август  2023 година.

Курсевите се на англиски јазик и се фокусирани на Европа и Европската Унија.

Подетални информации може да се најдат на следниов линк:

https://shs.univie.ac.at/summer-school/

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar