Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / SHKOLLË VERORE NË UNIVERSITETIN E VJENËS

SHKOLLË VERORE NË UNIVERSITETIN E VJENËS

 

 

Ambasada e Republikës së Austrisë në Shkup njofton për mundësinë e pjesëmarrjes në Shkollë Verore të Universitetit të Vjenës, për studentë nga e gjithë bota, e cila do të mbahet në Austri, pranë liqenit Volfgang, nga data 15 korrik -12 gusht  2023.

Kurset do të mbahen në  gjuhën angleze dhe janë të fokusuara në Europë dhe Bashkimin Europian.

Informatat  më të hollësishme  gjenden  në linkun në vazhdim:

https://shs.univie.ac.at/summer-school/

 

Lajme dhe Ngjarje

Kumtesë
6/1/2023
KUMTESË
6/1/2023

6/1/2023
Back to top
Close Offcanvas Sidebar