Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Резултати од конкурсот за доделување стипении за средношколци Роми во 4 категории за учебната 2022/2023 година

Резултати од конкурсот за доделување стипении за средношколци Роми во 4 категории за учебната 2022/2023 година

 

Сите добитници на стипендија е потребно да го симнат и пополнат во два примероци договорот за соодветната категорија и да го достават на адреса на МОН, ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.54, 1000 Скопје, најдоцна до 16.12.2022 година.

 

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar