Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Австриски стипендии за студиска година 2022/2023 година

Австриски стипендии за студиска година 2022/2023 година

 

 

Австриската агенција за образование и интернационализација известува за можноста за доделување стипендии за студиската година 2022/2023 година

 

Повеќе информации за стипендиите можат да се најдат на следниве линкови:

www.grants.at  и  https://map.eoad.at/.

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar