Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Bursa Austriake për vitin studimor 2022/2023

Bursa Austriake për vitin studimor 2022/2023

 

 

Agjencia austriake për Arsim dhe internacionalizim njofton për mundësinë për ndarjen e bursave për vitin studimor 2022/2023

Më tepër informata për bursat mund të gjeni në linqet në vijim:

www.grants.at   dhe  https://map.eoad.at/.

 

Lajme dhe Ngjarje

KUMTESE
8/9/2022
Back to top
Close Offcanvas Sidebar