Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Резултати од повторен Конкурс за сместување во студентски домови - Прилеп, Битола и Охрид

Резултати од повторен Конкурс за сместување во студентски домови - Прилеп, Битола и Охрид

 

 ДСД „Кочо Рацин“ - Битола (примени и ослободени од партиципација)
 ДСД „Кочо Рацин“ - Битола (примени со партиципација)
 ДСД „Кочо Рацин“ - Битола (одбиени)
 ДСД „Никола Карев“ - Охрид (примени и ослободени од партиципација)
 ДСД „Никола Карев“ - Охрид (примени со партиципација)
 ДСД „Никола Карев“ - Охрид (одбиени)
 ДСД „Орде Чопела“ - Прилеп (примени и ослободени од партиципација)
 ДСД „Орде Чопела“ - Прилеп (примени со партиципација)
 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar