Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Rezultatet nga Konkursi i përsëritur për akomodim në konviktet për studentë- Prilep, Manastir dhe Ohër

Rezultatet nga Konkursi i përsëritur për akomodim në konviktet për studentë- Prilep, Manastir dhe Ohër

 

 ДСД „Кочо Рацин“ - Битола (примени и ослободени од партиципација)
 ДСД „Кочо Рацин“ - Битола (примени со партиципација)
 ДСД „Кочо Рацин“ - Битола (одбиени)
 ДСД „Никола Карев“ - Охрид (примени и ослободени од партиципација)
 ДСД „Никола Карев“ - Охрид (примени со партиципација)
 ДСД „Никола Карев“ - Охрид (одбиени)
 ДСД „Орде Чопела“ - Прилеп (примени и ослободени од партиципација)
 ДСД „Орде Чопела“ - Прилеп (примени со партиципација)
 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar