Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Стипендии за магистерски студии по европско право за периодот 2022-2024 година во организација на Европскиот институт за јавна администрација (EIPA)

Стипендии за магистерски студии по европско право за периодот 2022-2024 година во организација на Европскиот институт за јавна администрација (EIPA)

 

Министерството за надворешни работи на Луксембург и Европскиот институт за јавна администрација (EIPA) информира за започнување на отворениот повик за стипендии наменети за студенти од Северна Македонија за магистерски студии по европско право за периодот 2022-2024 година (online).

Сите потребни информации може да се добијат на следната интернет страница:

https://www.eipa.eu/mels/mels-2022-2024/

Краен рок за пријавување на конкурсот е 31 мај 2022 година.

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar