Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Bursa për studime të magjistraturës në të drejtën Europiane për periudhën 2022-2024 organizuar nga Instituti Europian i Administratës Publike (EIPA)

Bursa për studime të magjistraturës në të drejtën Europiane për periudhën 2022-2024 organizuar nga Instituti Europian i Administratës Publike (EIPA)

 

 

Ministria e Punëve të Jashtme e Luksemburgut dhe Instituti Europian i Administratës Publike (EIPA) njoftojnë për  thirrjen e hapur për bursa të dedikuar për studentë nga Maqedonia e Veriut për studime të magjistraturës në të drejtën europiane për periudhën 2022-2024 (online).

Të gjitha informacionet e nevojshme gjenden në ueb faqen në vazhdim:

https://www.eipa.eu/mels/mels-2022-2024/

Afati i fundit për aplikim është 31 maj 2022.

 

 

 

 

Lajme dhe Ngjarje

Kumtesë
6/1/2023
KUMTESË
6/1/2023

6/1/2023
Back to top
Close Offcanvas Sidebar