Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Договори за студентски стипендии - за студентите кои се уште не доставиле договор до МОН

Договори за студентски стипендии - за студентите кои се уште не доставиле договор до МОН

 

Се известуваат сите студенти кои го оствариле правото на стипендија на последниот објавен конкурс за доделување на стипендии за додипломски студии во земјата, а кои се уште немаат доставено договор за стипендија во МОН, потребно е во најкус рок да го испечатат и пополнат во три примероци соодветниот договор и да го достават преку писарницата на МОН (не мора лично)  или преку пошта - бул. „Св. Кирил и Методиј“ бр. 54, 1000 Скопје.

 

Непостапувањето по оваа насока ќе значи откажување од правото на стипендија.

 

  

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar