Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Виртуелен курс „Педагошки иновации“ во организација на МАШАВ – Израелска агенција за меѓународна развојна соработка

Виртуелен курс „Педагошки иновации“ во организација на МАШАВ – Израелска агенција за меѓународна развојна соработка

 

Амбасадата на Република Северна Македонија во Тел Авив, Израел информира дека во организација на МАШАВ – Израелска агенција за меѓународна развојна соработка ќе се одржи виртуелен курс со наслов „Педагошки иновации“ во периодот од 18.11 до 16.12.2021 година, во вкупно 5 сесии.

 

Заинтересираните учесници треба да пополнат формулар за пријава и да го пратат на следните е-маил адреси: noa@metc.org.il и liat.baron@mfa.gov.il најдоцна до 02.11.2021 година.

 

 

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar