Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Kursi virtual

Kursi virtual

 

 
 
Ambasada e Republikës së Maqedonisë së Veriut në Tel Aviv, Izraeli informon se në organizim të MASHAV-Agjencisë Izraelite për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ndërkombëtar do të mbahet kursi virtual me titull “Inovacionet Pedagogjike” në periudhën prej 18.11 deri më 16.12.2021, gjithsej në 5 sesione.
 

 

Pjesëmarrësit e interesuar duhet të plotësojnë formularin e fletëparaqitjes dhe ta dërgojnë në e-mail adresat në vijim: noa@metc.org.il dhe liat.baron@mfa.gov.il më së voni deri më 02.11.2021.
 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar