Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Објавени Јавни огласи за вработување на образовни асистенти

Објавени Јавни огласи за вработување на образовни асистенти

 

Објавени Јавни огласи за вработување на образовни асистенти

 

ОУРЦ „Златан Сремец“ - Скопје, ОУРЦ „Иднина“ - Скопје, ОУРЦ Завод за рехабилитација на деца со оштетен слух, говор, глас и други проблеми во развојот „Кочо Рацин“ – Битола, ОУРЦ „Климент Охридски“ – Ново Село и ОУРЦ „Маца Ѓоргиева Овчарова“ - Велес, распишаа Јавни огласи за вработување на образовни асистенти за учебната 2021/2022 година.

Јавните огласи во кои се наведени условите, критериумите, потребните документи и роковите за аплицирање, можете да ги најдете на следните линкови:

ОУРЦ „Златан Сремец“ – Скопје

http://www.zlatansremec.edu.mk/vest-statija/81521/javen-oglas-za-vrabotuvanje-na-obrazovni-asistenti-za-uchenici-so-poprechenosti-vo-osnovnoto-obrazovanie

 

ОУРЦ „Иднина“ – Скопје

ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на определено работно време на 130 стручни соработници - приправници - образовни асистенти за ученици со попречености во основното образование

 

ОУРЦ „Кочо Рацин“ – Битола

ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на приправници образовни асистенти за ученици со попреченост во основното образование. – Завод Кочо Рацин Битола

 

ОУРЦ „Климент Охридски“ – Ново Село

http://www.novoselo.gov.mk/oglasna-tabla/%d1%98%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d0%be%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d1%81-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bb/

 

ОУРЦ „Маца Ѓоргиева Овчарова“ - Велес

http://www.poumacaovcarovaveles.edu.mk/vest-statija/81522/javen-oglas-za-vrabotuvanje-na-obrazovni-asistenti-za-uchenici-so-poprechenosti-vo-osnovnoto-obrazovanie

[ четврток, 22 јули 2021 ] [ 0 ]

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar