Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Shpalljet Publike të publikuara për punësimin e asistentëve arsimor

Shpalljet Publike të publikuara për punësimin e asistentëve arsimor

 

Shpalljet Publike të publikuara për punësimin e asistentëve arsimor

 

SHFQR Zlatan Sremec”-Shkup, SHFQR Idnina” - Shkup, Enti për Rehabilitimin e Fëmijëve me Shqisë të të Dëgjuarit të Dëmtuar dhe me Probleme me të Folurin, Zërin dhe Probleme të Tjera në Zhvillim Koço Racin” - Manastir, SHFQR Shën Kliment Ohridski”-Novo Sello SHFQR dhe „Maca Gjorgieva Ovçarova" - Veles, publikuan Shpalljet Publike  për punësimin e asistentëve arsimor për vitin shkollor 2021/2022.

 

Kushtet, dokumentet e nevojshme , si dhe Shpalljet Publike  gjenden në lidhjet në vazhdim:

 

 

SHFQR Zlatan Sremec”-Shkup

 

http://www.zlatansremec.edu.mk/vest-statija/81521/javen-oglas-za-vrabotuvanje-na-obrazovni-asistenti-za-uchenici-so-poprechenosti-vo-osnovnoto-obrazovanie

 

SHFQR Idnina” - Shkup

 

ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на определено работно време на 130 стручни соработници - приправници - образовни асистенти за ученици со попречености во основното образование

 

SHFQR Koço Racin” - Manastir

 

ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на приправници образовни асистенти за ученици со попреченост во основното образование. – Завод Кочо Рацин Битола

 

SHFQRShën Kliment Ohridski”-Novo Sello

 

http://www.novoselo.gov.mk/oglasna-tabla/%d1%98%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d0%be%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d1%81-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bb/

 

SHFQR „ Maca Gjorgieva Ovçarova " - Veles 

http://www.poumacaovcarovaveles.edu.mk/vest-statija/81522/javen-oglas-za-vrabotuvanje-na-obrazovni-asistenti-za-uchenici-so-poprechenosti-vo-osnovnoto-obrazovanie

[ Thursday, July 22, 2021 ] [ 1 ]

 

Lajme dhe Ngjarje


10/15/2021
Back to top
Close Offcanvas Sidebar