Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Повик за пост-докторски студии, истражувања и предавања во САД во рамки на Фулбрајт програмата

Повик за пост-докторски студии, истражувања и предавања во САД во рамки на Фулбрајт програмата

 

Повик за пост-докторски студии, истражувања и предавања во САД во рамки на Фулбрајт програмата

 

Министерството за образование и наука информира дека во рамки на Фулбрајт програмата за стипендии на САД е објавен повик за аплицирање наменет за пост-докторски студии, истражувања и предавања на некоја од високообразовните установи во Соединетите Американски Држави, за академската 2022/2023 година.

Повеќе информации можат да се обезбедат на следниот линк.

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar