Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / Thirrje për studime të pas doktoratës, hulumtime dhe ligjërata në SHBA në kuadër të programit Fullbrajt

Thirrje për studime të pas doktoratës, hulumtime dhe ligjërata në SHBA në kuadër të programit Fullbrajt

 

Thirrje për studime të pas doktoratës, hulumtime dhe ligjërata në SHBA në kuadër të programit Fullbrajt

 

Ministria e Arsimit dhe e Shkencës njofton se në kuadër të Programit Fullbrajt për bursa në SHBA është shpallur thirrja për aplikim dedikuar për studime të pas doktoratës, hulumtime dhe ligjerata në ndonjë institucion të arsimit të lartë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, për vitin akademik 2022/2023.


Më shumë informata mund të gjendn në linkun në vazhdim.

 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar