Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Одлуки по Интерен оглас 01/2021 за унапредување на административни службеници во Министерството за образование и наука

Одлуки по Интерен оглас 01/2021 за унапредување на административни службеници во Министерството за образование и наука

 

Одлуки по Интерен оглас 01/2021 за унапредување на административни службеници во Министерството за образование и наука

 

Исправка на Одлука за избор на кандидат по Интерен оглас 01/2021 за унапредување на административен службеник во МОН со архивски бр. 04-7160/1 од 04.05.2021 година

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar