Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Konkursi / Vendime në shpallje interne 01/2021 për avancimin e nëpunësve administrativ në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës
Back to top
Close Offcanvas Sidebar