Министерство за образование и наука

  / Конкурси / Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2021/2022 година во Република Северна Македонија

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2021/2022 година во Република Северна Македонија

 

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2021/2022 година во Република Северна Македонија

 

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2021/2022 година во Република Северна Македонија

Пријава за запишување на ученици во средните училишта

- на македонски јазик

- на албански јазик

- на српски јазик

- на турски јазик

 

Конкурси

Back to top
Close Offcanvas Sidebar