Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Konkursi / Konkurs për regjistrimin e nxënësve në shkollat e mesme publike për vitin shkollor 2021/2022 në Republikën e Maqedonisë sëVeriut

Konkurs për regjistrimin e nxënësve në shkollat e mesme publike për vitin shkollor 2021/2022 në Republikën e Maqedonisë sëVeriut

 

Konkurs për regjistrimin e nxënësve në shkollat e mesme publike për vitin shkollor 2021/2022 në Republikën e Maqedonisë sëVeriut

 

Konkurs për regjistrimin e nxënësve në shkollat e mesme publike për vitin shkollor 2021/2022 në Republikën e Maqedonisë sëVeriut

Fletëparaqitja për regjistrimin e nxënësve në shkollat e mesme

-  Gjuhë Maqedonase
-  Gjuhë Shqipe
-  Gjuhë Serbe
-  Gjuhë Turke 

 

Konkursi

Back to top
Close Offcanvas Sidebar