Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија

  / Вести и настани / Резултати од Конкурс за поврат на средства на ученици за купен музички инструмент за учебната 2020/2021 година

Резултати од Конкурс за поврат на средства на ученици за купен музички инструмент за учебната 2020/2021 година

 

Резултати од Конкурс за поврат на средства на ученици за купен музички инструмент за учебната 2020/2021 година

 

Прифатени апликации

Одбиени апликации

 

НАПОМЕНА: Согласно Член 20 од ЗАКОНОТ ЗА ПОДДРШКА НА МЛАДИ ПРИ КУПУВАЊЕ НА МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ, учениците кои се стекнале со право на поврат на средства за купен музички инструмент, истото можат да го остварат во рок од 30 дена од денот на објавувањето на ранг-листите на интернет страницата на министерството.

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar