Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / ПОТСЕТУВАЊЕ ЗА УЧЕНИЦИ КОРИСНИЦИ НА УЧЕНИЧКИ СТИПЕНДИИ

ПОТСЕТУВАЊЕ ЗА УЧЕНИЦИ КОРИСНИЦИ НА УЧЕНИЧКИ СТИПЕНДИИ

 

 

Почитувани ученици корисници на ученички стипендии,

Ве потсетуваме дека крајниот за доставување на документи за продолжување на ученичките стипендии е 30 септември 2020 година, а потребни документи за доставување се:

1. Потврда за редовен ученик; и

2. Копија од сведителството со остварен успех од претходната година.

 

Место: Министерство за образование и наука, приземје

Време: од 9:00 до 15:00 часот (пауза 12:00-12:30 часот) 

 

[ вторник, 15 септември 2020 ] [ 7016 ]

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar