Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  / Lajme dhe Ngjarje / I PËRKUJTOJMË NXËNËSIT SHFRYTËZUES TË BURSAVE

I PËRKUJTOJMË NXËNËSIT SHFRYTËZUES TË BURSAVE

 

Të nderuar nxënës shfrytëzues të bursave,
Ju përkujtojmë se afati i fundit për dorëzimin e dokumenteve për vazhdimin e bursave është 30 shtator 2020, ndërsa dokumente të nevojshme për dorëzim janë:
1.        Vërtetim që është nxënës i rregullt; dhe
2.        Kopje të dëftesës me sukses të realizuar nga viti i kaluar.
Vendi: Ministria e arsimit dhe Shkencës, kati përdhes
Koha: prej orës 09:00 deri ora 15:00 (pushimi prej orës 12:00-12:30)  

[ Tuesday, September 15, 2020 ] [ 775 ]

 

Lajme dhe Ngjarje

Back to top
Close Offcanvas Sidebar