Конкурси

 

Повик за стипендии за додипломски, магистерски, докторски и интегрирани магистерски студии (one-tier master - OTM) студии на државните универзитети и колеџи во Унгарија за академската 2022/2023 година 02.12.2021
 
Стипендии од НР Кина за меѓународни постдипломски студии за јавно здравје 30.11.2021
 
МОН: до 30ти ноември пријавување за субвенциониран студентски оброк за студенти кои не го оствариле ова право на претходните повици 22.11.2021
 
Јавен повик за доделување на грантови за основните и јавните средни училишта 01.11.2021
 
Повик за 10 стипендии за академска 2021/2022 година на Политехничкиот универзитет во Италија 26.10.2021
 
Виртуелен курс „Педагошки иновации“ во организација на МАШАВ – Израелска агенција за меѓународна развојна соработка 22.10.2021
 
Повик за идеи и награди во рамки на Конкурсот „ЗАМИСЛЕТЕ“ и Повик за предлози за изработка на дизајн на лого - во рамки на Централноевропската иницијатива (ЦЕИ) и Јадранско јонската иницијатива (АИИ) 20.10.2021
 
Оглас за работа за асистент во рамки на твининг проект 12.10.2021
 
Оглас за работа за преведувач/толкувач за потребите на твининг проект 12.10.2021
 
Резултати од конкурс за доделување на стипендии за ученици – деца без родители од јавните и приватните средни училишта во Република Северна Македонија за учебната 2021/2022 година 08.10.2021
 
 
1 / 29 1 2 3 ..