Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Известување за запирање на постапката по Конкурсот за издавање на учебници во деветгодишно основно образование број 26-2756/1 од 25.12.2023 година

Известување за запирање на постапката по Конкурсот за издавање на учебници во деветгодишно основно образование број 26-2756/1 од 25.12.2023 година

 

Конкурсот за издавање на учебници во деветгодишно основно образование број 26-2756/1 од 25.12.2023 година се запира.

Конкурсот за издавање на учебници во деветгодишното основно образование број 26-2756/1 од 25.12.2023 година се запира согласно Решението за запирање на постапката за издавање учебници за VII одделение во деветгодишно основно образование бр.26-975/1 од 10.07.2024 година.

Овој начин на објава се смета за уредна достава до странките и негативните последици кои можат да настанат, ги сноси самата странка.

[ среда, 10 јули 2024 ] [ 0 ]

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar