Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Квоти за запишување студенти во прва година - прв циклус на студии на јавните високообразовни установи во академската 2024/2025 година

Квоти за запишување студенти во прва година - прв циклус на студии на јавните високообразовни установи во академската 2024/2025 година

 

Квоти за запишување студенти во прва година - прв циклус на студии на јавните високообразовни установи во академската 2024/2025 година

 

Квоти за запишување во прва година - прв циклус на студии на јавните високообразовни установи во академската 2024/2025 година

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar