Министерство за образование и наука

  / Конкурси / Конкурс за изменување и дополнување на Конкурсот за запишување ученици во јавните средни училишта во учебната 2024/2025 година во Република Северна Македонија

Конкурс за изменување и дополнување на Конкурсот за запишување ученици во јавните средни училишта во учебната 2024/2025 година во Република Северна Македонија

 

Конкурс за изменување и дополнување на Конкурсот за запишување ученици во јавните средни училишта во учебната 2024/2025 година во Република Северна Македонија

 

[ среда, 17 април 2024 ] [ 0 ]

 

Конкурси

Back to top
Close Offcanvas Sidebar