Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Повици за научно истражувачки работници

Повици за научно истражувачки работници

 

 

Здружениот  истражувачки центар на Европската Комисија (DG JRC-Joint Research Center)  објави 3 повици за обука и градење капацитети во рамките на активноста за отворен пристап до истражувачките инфраструктури на JRC.

 

 Повиците се објавени во порталот Science Hub под:

https://joint-research-centre.ec.europa.eu/calls-proposals/2024-1-tcb-elsa-reactionwall_en

https://joint-research-centre.ec.europa.eu/calls-proposals/2024-1-tcb-elsa-hoplab_en

https://joint-research-centre.ec.europa.eu/calls-proposals/2024-1-tcb-nanobiotech_en

 

 

[ELSA%20-%20European-laboratory-structural-assessment-reaction-wall]ELSA - European-laboratory-structural-assessment-reaction-wall

Reference:         2024-1-TCB-ELSA-ReactionWall

Location:            Ispra, (Italy)

Deadline date:   14 May 2024, 23:59 (CEST)

 

[ELSA%20-%20European-laboratory-structural-assessment-large-hopkinson-bar-facility]ELSA - European-laboratory-structural-assessment-large-hopkinson-bar-facility

Reference:         2024-1-TCB-ELSA-HOPLAB

Location:             Ispra, (Italy)

Deadline date:   14 May 2024, 23:59 (CEST)

 

Nanobiotechnology-laboratory_en:       

Reference:         2024-1-TCB-NANOBIOTECH

Location:             Ispra, (Italy)

Deadline date:   21 May 2024, 23:59 (CEST)

 

 Прегледот на отворениот пристап до истражувачката инфраструктура на JRC може да се најде во брошурата за истражувачки инфраструктури на JRC:

JRC Research Infrastructures Brochure.

 

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar