Министерство за образование и наука

  / Конкурси / Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2024/2025 година во Република Северна Македонија

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2024/2025 година во Република Северна Македонија

 

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2024/2025 година во Република Северна Македонија

 

[ петок, 29 март 2024 ] [ 0 ]

 

Конкурси

Back to top
Close Offcanvas Sidebar