Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Стипендии за докторски и пост-докторски студии на француски јазик во Романија

Стипендии за докторски и пост-докторски студии на француски јазик во Романија

 

 

Министерството за образование и наука споделува информација дека во тек е конкурс за доделување на стипендии за докторски и пост-докторски студии на француски јазик во Романија.

Повеќе информации на следниот линк - https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/bourses-de-recherche-doctorale-et-postdoctorale-eugen-ionescu-2023-2024/

 

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar