Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Изработена е Нацрт верзија на „Стратегија за паметна специјализација на Република Северна Македонија 2023-2027“

Изработена е Нацрт верзија на „Стратегија за паметна специјализација на Република Северна Македонија 2023-2027“

 

Изработена е Нацрт верзија на „Стратегија за паметна специјализација на Република Северна Македонија 2023-2027“ ( на англиски јазик).

Стратегијата е изработена согласно  методологија на Европската комисија ГД ЗИЦ и во процес на консултација со засегнатите страни од четворниот хеликс.

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar