Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Резултати од Конкурсот за доделување стипении за средношколци Роми во 4 категории за учебната 2023/2024 година

Резултати од Конкурсот за доделување стипении за средношколци Роми во 4 категории за учебната 2023/2024 година

 

Сите добитници на стипендија потребно е да го симнат, испечатат и пополнат во два примероци договорот за соодветната категорија и да го достават на адреса на Министертвото за образование и наука, ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.54, 1000 Скопје, најдоцна до 01.12.2023 година.

Сите кандидати кои нема да го почитуваат овој рок ќе се смета дека се откажуваат од стипендијата.

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar