Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Резултати од конкурс за доделување на стипендии за ученици запишани во ДСУ „Спортска академија“

Резултати од конкурс за доделување на стипендии за ученици запишани во ДСУ „Спортска академија“

 

Се задолжуваат сите добитници на стипендии по објавувањето на списокот, а најдоцна до 1.12.2023 година да го потпишат договорот за стипендија со Министерството за образование и наука. Заедно со договорот задолжително да донесат трансакциска сметка на име на ученик кој е добитник на стипендија.

 

 Сите кандидати кои нема да го почитуваат овој рок ќе се смета дека се откажуваат од стипендијата. 

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar