Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Резултати од конкурс за доделување на стипендии за ученици запишани во ДСУ „Математичко - информатичка гимназија“

Резултати од конкурс за доделување на стипендии за ученици запишани во ДСУ „Математичко - информатичка гимназија“

 

Резултати од конкурс за доделување на стипендии за ученици запишани во ДСУ „Математичко - информатичка гимназија“

 

Се задолжуваат сите добитници на стипендија да го потпишат договорот за стипендија со Министерството за образование и наука најдоцна до 01.12.2023 година.
Сите кандидати кои нема да го почитуваат овој рок ќе се смета дека се откажуваат од стипендијата.
 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar