Министерство за образование и наука

  / Конкурси / Соопштение за автори на учебници

Соопштение за автори на учебници

 

Министерството за образование и наука – Педагошка служба ги известува авторите дека ќе се изврши отварање на  шифрите по Конкурсот за издавање на учебници  за III одделение во деветгодишно обраозование  за предметот:

 

1. Српски јазик за III одделение во деветгодишно основно образование.

 

Отварањето на шифрите за горе наведениот наставен предмет ќе се изврши во просториите на Министерството за образование и наука - Педагошка служба  ул.„Св.Кирил и Методиј„ бр.54 - 13 кат на 11.09.2023 година (ПОНЕДЕЛНИК) со почеток во 11.00 часот.

 

[ среда, 06 септември 2023 ] [ 0 ]

 

Конкурси

Back to top
Close Offcanvas Sidebar