Министерство за образование и наука

  / Стипендии / Стипендии за додипломски и последипломски студии во Арапската Република Египет

Стипендии за додипломски и последипломски студии во Арапската Република Египет

 

Амбасадата на Арапската Република Египет во Софија информира дека египетското Министерството за високо образование ги објави годишните стипендии за додипломски и последипломски студии за академската 2023-2024 година.

Заинтересираните кандидати може да аплицираат преку „Платформа за студирање во Египет“ на следниот линк:

https://admission.study-in-egypt.gov.eg/

[ понеделник, 26 јуни 2023 ] [ 0 ]

 

Стипендии

Back to top
Close Offcanvas Sidebar