Министерство за образование и наука

  / Конкурси / Соопштение за автори на учебници

Соопштение за автори на учебници

 

Министерството за образование и наука – Педагошка служба ги известува авторите дека ќе се изврши отварање на дел од шифрите по КОНКУРСОТ за издавање на  учебници  во деветгодишно основно образование  за следните предмети:

 

- Албански јазик за  III одделение во деветгодишно основно образование  

- Турски јазик за III одделение во деветгодишно основно образование

- Математика  за III одделение во деветгодишно основно образование.

 

Отварањето на шифрите за горе наведените наставни предмети  ќе се изврши во просториите на Министерството за образование и наука - Педагошка служба ул. „Св.Кирил и Методиј„ бр. 54 - 13 кат на 05.06.2023 година (ПОНЕДЕЛНИК) со почеток во 11.00 часот.

[ четврток, 01 јуни 2023 ] [ 0 ]

 

Конкурси

Back to top
Close Offcanvas Sidebar