Министерство за образование и наука

  / Конкурси / Соопштение за автори на учебници

Соопштение за автори на учебници

 

Соопштение

 

Министерството за образование и наука – Педагошка служба ги известува авторите дека ќе се изврши отварање на дел од шифрите по КОНКУРСОТ за издавање на  учебници  во деветгодишно основно образование  за следниот предмет:

 

1.       Математика  за III одделение во деветгодишно основно образование.

 

Отварањето на шифрите за горе наведениот наставен предмет  ќе се изврши во просториите на Министерството за образование и наука - Педагошка служба  ул.„Св.Кирил и Методиј„ бр.54 - 13 кат на 26.05.2023 година (ПЕТОК) со почеток во 11 часот.

 

[ четврток, 25 мај 2023 ] [ 0 ]

 

Конкурси

Back to top
Close Offcanvas Sidebar