Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Решение за финансирање на прифатени барања за научно-истражувачки трудови од домашни автори објавени во меѓународни научни списанија со фактор на влијание (импакт фактор) за 2021 година

Решение за финансирање на прифатени барања за научно-истражувачки трудови од домашни автори објавени во меѓународни научни списанија со фактор на влијание (импакт фактор) за 2021 година

 

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar