Министерство за образование и наука

  / Вести и настани / Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2023/2024 година во Република Северна Македонија

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2023/2024 година во Република Северна Македонија

 

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2023/2024 година во Република Северна Македонија

 

[ петок, 31 март 2023 ] [ 0 ]

 

Вести и настани

Back to top
Close Offcanvas Sidebar